Kosten & Investering

Als niks je nog zou tegenhouden, waar zou je dan staan over een jaar?


Investering

Wie bezig is met zelfontwikkeling investeert in zichzelf. In tijd, focus en geld. En in ruil daarvoor krijg je heling, helderheid, zingeving en richting. Kosten voor ondersteuning kun je zien als een investering. Je krijgt er iets heel waardevols voor terug: persoonlijke groei.

Het traject begint met het formuleren van jouw wens, als stip op de horizon. Samen bepalen we de route naar jouw doel. Na gemiddeld 5 sessies – meestal 1 sessie per 2 weken – kunnen we goed de balans opmaken. Wil je nog een stukje verder, of ga je met alle nieuwe kennis en inzichten weer zelf aan de slag? Jij voelt aan wanneer je klaar bent. Alles gaat in goed overleg. 


Kosten

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten. Per sessie bedragen de kosten 85 euro*. Voor een gemiddeld traject – van 5 sessies – is de investering dan 425 euro*. 

*prijzen zijn vrijgesteld van btw en zijn inclusief kosten van de ruimte

  • Therapeut Wil heeft geen contracten met verzekeraars. Vergoeding is dus niet mogelijk. 
  • Soms zijn werkgevers bereid om bij te dragen aan jouw investering voor persoonlijke groei. Vraag het eens.
  • Wellicht is het voor jou mogelijk om de investering op te voeren als kosten voor je onderneming.
  • Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en ik heb volledige zwijgplicht (zie ‘Privacy Verklaring’). 
  • Betaling vindt plaats na onze sessie, per pin of contant. Let op: wisselgeld is niet aanwezig. Facturering is ook mogelijk. 
  • Afspraken zijn tot 48 uur van tevoren kosteloos te annuleren, telefonisch of via de mail. Bij annulering 24 uur voor aanvang van een consult wordt 50% van het bedrag gerekend. Bij annulering binnen 24 uur óf afwezigheid zal het totale bedrag van de sessie middels een factuur in rekening worden gebracht. 

Voor meer informatie zie ‘Algemene Voorwaarden‘.