Methode & Aanpak

Meer te ontdekken. Meer te voelen. Meer te leven.

De weg naar persoonlijke groei begint met begrijpen wie je bent. Waar je vandaan komt en wat je gevormd heeft. En inzicht te hebben in je zielsmissie; waar je ogen van gaan stralen en je lijf tintelt van energie. Maar om te kunnen zien heb je een heldere blik nodig. Trauma uit het verleden zorgt voor blokkades en troebel zicht. Je loopt vast, verliest het contact met je gevoel en komt in de overlevingsstand te staan. Je lichaam geeft signalen, het is tijd voor jou. 

Dit alles kan zich vertalen naar levensvragen over je identiteit, relaties, werk en zingeving. Je gaat op zoek naar antwoorden in boeken, cursussen, of in de stilte van meditatie of yoga. Maar ook jij mag om hulp vragen. Ook jij verdient een luisterend oor. Iemand die je hand pakt en met je op onderzoek gaat naar antwoorden op je vragen. Laten we de weg vrij maken naar een leven vanuit balans, zodat jij alles kunt blijven bieden wat je te bieden hebt. Voor anderen, maar op de eerste plek aan jezelf. Er is meer te ontdekken. Meer te voelen. Meer te leven. 

Relaties

Hechtings- en bindingsproblematiek. Ongezonde patronen of uitdagingen in de relatie met een partner, in je gezin of op je werk. Loskomen van de reddersrol. 


Gevoel

Gevoelens van angst, paniek, depressie en onzekerheid. Stressklachten en burn-out. Verlies van het contact met je gevoel. De weg naar bewust leven en terug naar de kern van jouw identiteit.   


Identiteit 

Identiteitsproblematiek en de zoektocht naar je eigen identiteit. Wie ben ik, waar sta ik voor, wat past bij mij. Vraagstukken over seksualiteit en geaardheid (LGBTQ). 


Jeugdtrauma

Jeugdtrauma vormt je, het heeft gevolgen voor je leven als volwassene en beïnvloedt je omgang met anderen en jezelf. Jeugdtrauma verwerken maakt ruimte voor heling. En heling brengt groei en stabiliteit. 


Werkgeluk

Geluk vinden in je werk. Inzicht in je mooie eigenschappen en dromen. De weg naar een rol vervullen die past bij je zielsmissie. Handelen vanuit je kracht, blokkades opruimen en floreren in je coachende rol (coaching voor coaches). 


Ondersteuning voor coaches

Een spiegel en gesprekspartner voor coaches die op zoek zijn naar nieuwe inzichten en groei. Als jonge coach kijk ik met een frisse blik naar jouw aanpak, zonder belemmering van eigen overtuigingen of een tunnelvisie. Nieuwsgierigheid leidt tot bijzondere gesprekken, waardoor nieuwe inzichten ontstaan en jij kunt groeien in je rol als coach. Ontwikkeling van je aanpak, opruimen van eigen blokkades en helderheid over je missie. 


Balans 

De balans herstellen, in werk, privé en relaties met anderen. Tijd en aandacht voor jezelf en loskomen van je focus op anderen (reddersrol). Jezelf op de eerste plek leren zetten en omgaan met angst voor afwijzing. Zelfvertrouwen om je eigen keuzes te maken en grenzen te stellen. 


Persoonlijke ontwikkeling

Positieve groei en levensgeluk. Het ontdekken van je zielsmissie. Een invulling van je leven die bij jou past, onafhankelijk van wat de wereld van je vindt of verwacht. Af van belemmerende overtuigingen die in de weg liggen op je pad naar levensgeluk. Aanpak 

Een sessie duurt 60 tot 90 minuten en wordt ingevuld volgens de methodes die het beste bij jou en je vraagstuk aansluiten. De aanpak focust zich op jou als geheel: hoofd en hart. Denken, voelen en ervaren. Soms spiritueel, maar altijd met beide benen op de grond. 

  • Wandelcoaching
  • Familieopstellingen
  • NLP gerelateerde methodes
  • Lichaamsgerichte coaching en energetische methodes, waaronder: hypnose en begeleidde meditatie 
  • Readings: zien of voelen waar het probleem zit. Hiervoor gebruik ik soms kaarten, voorwerpen of foto’s van de klant. 

Ik geef kennis omtrent de theorie van diverse methodes om duidelijkheid te geven over wat ik doe en waarom. Onze sessies geven zelfkennis. Je leert je eigen gedrag te herkennen en anders te handelen, zodat je andere uitkomsten krijgt. Dat vormt de basis van je ontwikkeling. Je ontwikkelt kennis, kracht en vertrouwen zodat je jezelf kunt coachen, helen en verder helpen. 

Ik handel volgens de CAT-beroepscode
Algemene Voorwaarden Privacy Verklaring