Therapeut Wil

Welkom bij Lifecoach Wil, praktijk voor lifecoaching in Breda. Als lifecoach help ik jou bij je volgende stap in persoonlijke groei. In de beantwoording van levensvragen en de weg naar een betekenisvol leven. Opruimen wat jou niet meer dient en terug naar de kern. We werken aan het helen van trauma, opruimen van blokkades, inzicht in je denken en doen, en het helder krijgen van jouw pad naar levensgeluk. Helen, leren, groeien. Samen. 


Persoonlijke groei 

Ik neem je aan de hand in jouw zoektocht naar persoonlijke groei en zingeving. Balans vinden, keuzes maken, leren handelen vanuit je hart. Voor wie worstelt met levensvragen, vastloopt of de volgende stap wil zetten in zelfontwikkeling.


Coaching bij levensvragen 

Coaching bij levensvragen over werk, relaties, identiteit, je gevoelswereld en het terugvinden van balans. Heling van trauma en de weg naar positieve groei. 


Coachen voor coaches 

Voor coaches die een spiegel kunnen gebruiken voor nieuwe inzichten en groei. Een frisse blik op jouw rol als coach, ontwikkeling van je aanpak en meer helderheid over jouw missie.


Lifecoach 

Mag ik je terug begeleiden naar de kern en leren te leven vanuit je kracht? Zodat je volledig tot je recht kunt komen. Zonder oordeel luister ik, met hoofd en hart. Onderzoekend – integer – empathisch – ruimdenkend – doortastend. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s